Murnianz :)

Assalammualaikum n hello all..

Miss me? Dah lamenye qin tak update blog. Lame gilergiler kan? Mesti korang bosan bace yang same je. Ecehh. Ado ke yang bace? Acanor tu? :D Lupe nak tnye, adakah kalian sehat? Qin Alhamdullilah, sihat walafiat. Qin skrg memey busy sangatsangat. Qin baru lepas trial SPM selama sebulan. Memey tak sempat nak switch on de my lovely lappy. Online fb n twitter pun kat tab je. Nampak tak kesibukan qin tu? Jelas kan. Skrg nie hanye tinggal lebih kurang 40 hari lagi nak SPM. So, lepas nie memey takde nak online la. Takpe takpe, lepas SPM tunggu qin. Alright? Meh, kiss skit :*

Hmm, cukup panjang mukaddimah qin hari nie. Almaklumlah dah lame tak menapak di sini. Nginduuu. Qin nak story about my Syawal this year. Tidak berape seronok for this year. Coz byk rumah qin tak dapat pegi especially rumah kawan la. Qin hanye sempat pegi 2 buah je rumah kawan. Sedih kan? :'( Nak buat acane nak exam. Kene korbankan la semua tu.

Hari jumaat hari tu qin and de whole class pegi rumah Aisyah. Nak sambut birthday die. Kitorg kumpul duit nak buat kek utk die. Sweet tak? Mestilah kan. Best giler la. Semua gurls of Murnianz datang kecuali Hidayah. Its sokay la. Act, qin tak tahu nak bebel ape kat korang lagi. No idea dah. Okay la. Cukup dulu. Bye.

Lot of Love!

Qin tinggal kan korang dengan gambagamba kitorang yang tersangat comelcomel nie. Okay perasan jap. ;p


Gurlz of MURNIANZ !

From left ctnad, aisyah & syiqin, my kemba

From left ziera & amall love both of you!

From left syiqin & me, shiqin :)

My tablemate, miraa & ctnad :3

Me with birthday gurl, aisyah

On de way nak balik rumah, dalam kete. :D

Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
Setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
Setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kaulah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis hidupku

Kaulah yang disitu
Setia menungguku
Kaulah yang satu 
Menjadi sahabatku
=)




4 comments:

  1. nice honey.. gudluck for your spm... done following you follow me back okay

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. korang comellll sangat ! hohoho,
    didoakan semoga ukhuwah dan persahabatan berkekalan sampai bila bila..
    aminn ..

    http://kotaksuara-mutania.blogspot.com/

    jemput singgah dan follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Ray_Eyn thank you! InsyaAllah AMin..

      Delete